www.barbatebeach.com

LÄGENHETEN  
 

Lägenheten [ca 50 m2] har tre rum och balkong med utsikt över havet. Det finns 5 sängplatser.

Det stora rummet i söderläge mot stranden är kombinerat kök med matplats och vardagsrum

I stora sovrummet finns en dubbelsäng och utrymmen för förvaring. Ett mindre sovrum har en bäddsoffa med två sovplatser plus en loftsäng.

Lägenheten ligger en trappa upp. Det finns hiss. Uppe på taket finns en takterass med utsikt över hela stranden som husets hyresgäster har viss tillgång till.

Se även bilderna här ovanför. Det finns korta texter till varje bild.

Se kommentarer från tidigare gäster


se video : lägenheten


planritning

UTRUSTNING

Elspis [keramikhäll], kyl / frys, brödrost, micro och tvättmaskin samt en TV-vagn med DVD och en stereo med MP3-CD. I övrigt finns två golvfläktar och en luftmadrass för tillfälliga extragäster [120 cm bred, 1-2 personer]. Till vintersäsongen finns elelement i varje rum

NYTT: Från och med april 2017 finns AC i alla rum.

LÄGET

 

Huset har en dörr direkt ut mot strandpromenaden. Alldeles i närheten finns förutom resturanger och barer, internetcaféer och några livsmedelsaffärer där man kan köpa färska grönsaker och nybakat bröd. Ca 75 meter från porten finns en liten 24-timmars jourbutik. Ca 150 meter in mot centrum ligger en nyöppnad stormarknad.

Med en promenad på fem minuter är man inne i centrum. Där hittar man bl.a. saluhallenbankomater och alla slags butiker. Fiskehamnen ligger ca 600 meter västerut. Där finns också en till stormarknad.

se läget mitt på stranden, fem minuters promenad till centrum
flygfoto över läget

Är ni flera familjer som vill åka till Barbate samtidigt? På  www.casacalderon.sefinns ett trevligt hus att hyra alldeles i närheten av Barbate Beach.

till sajtens startsida :  www.barbatebeach.com

uppdaterad : 2017-01-20